Design

(Pieni) talo jaettu

(Pieni) talo jaettu



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Tämä Taipein keskustassa, Taiwanissa sijaitseva studio on koti ja työtila kahdelle suunnittelijalle. Ganna Studio yhdistää omasta luovasta hengestään luomalla paikan itselleen. Tämän historiallisen asunnon elementit yhdistyvät nykyaikaisella estetiikalla, jolloin syntyy tila, joka on sekä viihtyisä että kaunis, mutta jossa voidaan tehdä paljon työtä.

  • 1 |
Puuta käytetään keskeisenä materiaalina, joka valaisee rakennuksen pitkäikäisyyttä ja tuo luonnolliset elementit tähän pääosin kaupunkiasumiseen. Uudelleenkäytetystä puusta työpöydästä kalanruotokuvioiseen puulattiamalliin, muotoilun yleinen tunne on ajaton, mutta ei tukkoinen. Leikkisät modernit elementit, mukaan lukien geometriset tuolit ja kirkkaasti maalatut sisäänkäyntiportit, pitävät asiat mielenkiintoisina ja saavutettavissa. Vanhempien ja nykyaikaisempien elementtien sekoittuminen tekee Ganna-studiosta keitaan molemmille suunnittelijoille asua, työskennellä ja leikkiä Taipeissa.

  • 2 |

  • 3 |
Makuuhuoneessa paksut kankaalliset verhot voidaan vastaavasti työntää syrjään tai vetää kiinni yksityisyyden vuoksi. Syvät hyllyt on rakennettu yhdeksi seinäksi, joka on käytännöllinen suunnitelmien ja kirjojen sekä helposti muokattavien sisustusten säilyttämistä varten.

  • 4 |

  • 5 |

  • 6 |

  • 7 |
Erityisen kiinnostavaa on tapa, jolla Ganna Studio on päättänyt erottaa huoneet viihtyisässä kodissa. Kohokuvioidut paneelit erottavat suljetun työtilan ruokasalista ja keittiöstä, erottaen työn tehokkaasti leikistä ja tuomalla koristeellisen, klassisen elementin sisätiloihin. Mutta kun paneelit ovat kehrätty kohtisuoraan, ilma, aurinko ja ihmiset voivat suodattaa puutarhan ulkopuolelta toimistoon.

  • 8 |

Hanki ilmaisia ​​päivityksiä sähköpostitse tai Facebookissa

... JA SAA TÄMÄ e-kirja ILMAISEKSI

  • 9 |

  • 10 |

  • 11 |

  • 12 |

  • 13 |

  • 14 |

  • 15 |

  • 16 |

  • 17 |

  • 18 |

  • 19 |
Suunnittelijoilla ei ollut halua tehdä muutoksia vanhaan rakennukseen, joka aikoinaan sotilashenkilöstön perheitä. Sen sijaan suunnittelijat elvytivät asunnon sisätiloja repimättä tai muuttamatta viehättäviä ulkoelementtejä.

  • 20 |

  • 21 |


Suositeltava lukeminen: Taiwanilainen sisustussuunnittelu


Katso video: Shipping Container House - Tiny House Tour (Elokuu 2022).